Internaţionalul moldovean Artur Ioniţă a salvat Verona de înfrângere pe propriul teren (VIDEO)



025 сентября 2014
Foto: zimbio.com

Mijlocaşul moldovean de la Verona, Artur Ioniţă, şi-a salvat echipa de la o înfrângere pe teren propriu într-un meci de debut în Serie A.

După ce în etapa precedentă din Serie A, Ioniţă a bătut în poartă imediat ce a intrat pe teren, astfel încât Verona a învins Torino cu 1 la 0, antrenorul "galben albaştrilor", Аndrea Mandorlini, a decis să-l pună pe moldovean în lotul de bază la întâlnirea cu Genoa. Şi nu a greşit: Artur iarăşi a devenit eroul meciului în care echipa sa pierdea în prima repriză cu 0 la 2.

Lucrurile au luat o altă întorsătură graţie acţiunilor fotbalistului moldovean. În minutul 52, Ioniţă i-a dat o pasă lui Tahţidis care a bătut primul gol pentru echipa sa. Peste 12 minute, Ioniţă iarăşi a ieşit în prim plan, înscriind pe tabela de marcaj - 2:2.

În acest mod, Verona a reuşit să scape de o înfrângere pe teren propriu şi să continue seria fără eşecuri. În patru etape din Campionatul italian, echipa lui Ioniţă a repurtat două vicotrii şi a obţinut două remize, scrie moldfootball.com.

Наверх ↑