Apărare improvizată pentru Steaua în Danemarca. Toţi cei 4 fundaşi care vor intra cu Aalborg sunt polivalenţi



**Apărare improvizată pentru Steaua în Danemarca.** Toţi cei 4 fundaşi care vor intra cu Aalborg sunt polivalenţi

Steaua pregăteşte un prim unsprezece inedit înainte de partida cu Aalborg, din Europa League, transmisă în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00. Surprizele vor apărea în apărarea roş-albaştrilor, unde toţi cei patru jucători sunt polivalenţi.

Steaua schimbă echipa de start înainte de meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană - o înfruntă pe Aalborg, în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00. Costel Gâlcă nu poate conta pe Prepeliţă şi Szukala iar în locul lor ar putea intra Bourceanu şi Luchin (DETALII AICI).

"În zona de mijloc, cred că avem două alternative, ori Breeveld, ori Bourceanu", a afirmat Helmuth Duckadam, completat de Prepeliţă: "Cei care vor intra, cu siguranţă vor suplini foarte bine. E un meci greu, un meci decisiv, trebuie să câştigăm acolo, desi nu o să avem un meci uşor, pentru că cei de la Aalborg pe teren propriu s-au dovedit o echipa foarte bună."

Filip le-a luat faţa lui Pârvulescu şi Latovlevici în flancul stâng al apărării. Fundaşi centrali vor fi Luchin şi Varela. Paul Papp rămâne fundaş dreapta, post pe care a impresionat şi la naţională, unde a semnat o dubla cu Irlanda de Nord (VIDEO AICI).

"În linia de fund, Luchin poate evolua ca fundaş central şi Papp fundaş dreapta, pentru că am văzut ca Papp se descurcă chiar foarte bine pe acest nou post. E un al doilea Ştefan Iovan, care din fundaş central a ajuns fundaş dreapta si titular al echipei naţionale", a mai declarat Duckadam.

Paul Papp - poate evolua fundaş dreapta şi fundaş central

Srgian Luchinpoate evolua fundaş dreapta şi fundaş central

Fernando Varelapoate evolua fundaş dreapta şi fundaş central

Lucian Filip - poate evolua mijlocaş central sau fundaş stânga

Echipa probabilă a Stelei: Arlauskis – Papp, Luchin, Varela, Filip – Bourceanu, Sănmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru

Clasamentul Grupei J:

1. Dinamo Kiev 9p
2. Steaua 7p
3. Aalborg 6p
4. Rio Ave 1p

Etapa a 5-a (27 noiembrie): Aalborg - Steaua, Dinamo Kiev - Rio Ave

Etapa a 6-a (11 decembrie): Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg

Aalborg - Steaua e joi, de la ora 20:00, LIVE la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑