Meciuri decisive pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Ce echipe se vor duela



Foto: wallpaperscraft.com

Meciuri decisive pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor! Manchester City îşi va juca ultima şansă la calificare în partida de acasă cu Bayern Munchen. În celeălalt meci al grupei E, ŢSKA Moscova va întâlni pe teren propriu AS Roma

Manchester City va juca în această seară cu Bayern Munchen în cea de-a cincea etapă din grupele Ligii Campionilor. Formaţia engleză are nevoie de victorie pentru a mai spera la calificarea în optimile de finală. Campioana Germaniei şi-a asigurat deja primul loc în grupa E.

"Nu știu cine sunt acei oameni care cred că nu putem obţine victoria. Sunt sigur că cu această echipă şi multă încredere putem să obţinem ce ne dorim", a declarat antrenorul Manchester City, Manuel Pellegrini.

Luptă pe viaţă şi pe moarte va avea loc şi la Moscova, unde ŢSKA va întâlni AS Roma. Cele două formaţii au câte patru puncte după tot atâtea meciuri jucate.

"Cel mai important meci pentru noi este cu AS Roma, pentru că avem şanse de a ne califica în play-off. Asta chiar dacă nimeni nu ne consideră favoriţii grupei", a spus antrenorul ŢSKA, Leonid Sluţki.

În grupa F, PSG şi Barcelona şi-au asigurat calificarea în optimi, însă luptă pentru primul loc în grupă. În această seară, campioana Franţei va juca pe teren propriu cu Ajax Amsterdam, iar Barcelona va întâlni pe Camp Nou Apoel Nicosia.

În grupa G, toate cele patru echipe au şanse la calificarea în optimi. Primele două clasate, Schalke şi Chelsea se vor duela în penultima etapă din faza grupelor la Gelsenkirchen. În celălalt meci al grupei, Sporting se va duela la Lisabona cu gruparea slovenă Maribor.

Şahtar Doneţk are nevoie de cel puţin un egal în partida de pe teren propriu cu Athletic Bilbao pentru a-şi asigura un loc în play-off. În celălalt meci al grupei H, FC Porto va juca împotriva formaţiei BATE Borisov.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑