Borussia știe de ce Bayern vrea să o umilească: "Le-am dat 5 goluri și a fost prea mult pentru ei"



**VIDEO** Borussia știe de ce Bayern vrea să o umilească:

Duelul de la distanță între Dortmund și Bayern continuă și acum, deși campioana Germaniei este lider detașat în Bundesliga, iar echipa lui Klopp are un sezon sub așteptări în competiția internă, fiind abia pe locul 16 în clasament.

Mario Gotze și Robert Lewandowski au plecat în ultimii ani de la Dortmund la Bayern, iar acum Marco Reus ar putea fi al treilea jucător pe care bavarezii l-ar sufla Borussiei. Relațiile dintre cele două cluburi sunt extrem de reci, Hans-Joachim Watzke găsind motivul pentru care gruparea din Munchen încearcă acum să transfere cei mai buni jucători pe care Jurgen Klopp îi are la dispoziție.

"Greșeala noastră este că le-am dat prea multe goluri la Berlin. Bayern poate că ar fi acceptat o înfrângere cu 3-2, însă 5-2 a fost deja probabil o umilință în viziunea lor", a spus conducătorul Borussiei, într-o discuție pe care a avut-o cu ceilalți acționari, la Adunarea Generală a clubului.

></p><p>La ce face referire, de fapt, Watzke? În luna mai a anului 2012, Borussia Dortmund a învins-o pe Bayern cu scorul de <strong>5-2</strong> în finala Cupei Germaniei, după o triplă reușită de<strong> Robert Lewandowski</strong>, aflat acum în lotul bavarezilor.</p><p>Dortmund a câștigat atunci și ultimul titlu în Bundesliga, terminând cu un avans de <strong>8 puncte</strong> față de Bayern.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑