Rafael Nadal a dat start lucrărilor de construcţie a Academiei sale de Tenis



Foto: cbc.ca

Rafael Nadal a dat start lucrărilor de construcţie a Academiei sale de Tenis. Un prim pas în procesul de inaugurare a acesteia a fost plasarea unei capsule a timpului sub fundaţia clădirii. Proiectul se preconizează a fi finisat în anul 2016.

Rafael Nadal a făcut un pas important spre dezvoltarea tenisului mare. Jucătorul spaniol va deschide propria Academie de Tenis în oraşul natal, Manacor. Acesta a inaugurat proiectul într-un mod special, plasând o capsulă a timpului, în care a introdus una din rachetele sale de tenis. La eveniment au participat mai mulţi oficiali din Mallorca, dar şi reprezentanţii ai companiei co-fondatoare a acestui proiect, Telefonica.

Academia va avea statut internaţional, iar Rafa planifică să adune aici mii de sportivi veniţi nu doar din Spania, dar şi din toată lumea.

"Sper că împreună vom reuşi să transmitem tinerilor care vor veni la această academie tot ceea ce am învăţat pe parcursul acestor ani şi să-i ajutăm să descopere tot ce e mai bun în ei, atât din perspectiva sportului, cât şi partea umană", a declarat Rafael Nadal.

Complexul sportiv va fi unul de 5 stele. Acesta va ocupa 24 000 de metri pătrați şi va cuprinde 17 terenuri de tenis, o clădire unde se vor desfăşura lecţiile teoretice, dar şi un loc de cazare pentru studenţi.

Academia se aşteaptă a fi dată în exploatare în anul 2016.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑