Fotbalistul Mario Gotze şi actorul Jason Statham, copiloţi într-o maşină condusă pe zăpadă (VIDEO)



Vedeta lui Bayern Munchen, Mario Gotze s-a distrat alături de actorul britanic Jason Statham. Cei doi au fost copiloţi într-o super mașină condusă de un profesionist pe o pistă cu zăpadă.

Jason Statham şi Mario Gotze au fost vedetele unei curse demonstrative de la Kitzbühel. Cei doi nu au riscat să urce la volanul maşinei, însă s-au distrat de minune în calitate de copiloți.

"Nouă, bărbaţilor, ne plac maşinile. Visăm să intrăm în posesia unui bolid care atinge viteze mari. După ce cumperi una din ele, îţi doreşti o maşină şi mai rapidă. Şi uite aşa se transformă într-o obsesie", a spus actorul.

În acelaşi timp, colegii lui Mario Gotze de la Bayern Munchen fac spectacol la antrenamente. Thiago Alcantara şi Douglas Costa s-au întrecut în executarea artificiilor tehnice.

Bayern Munchen este lider în Germania, având cu opt puncte mai multe decât a doua clasată, Borussia Dortmund. Totuşi, după ultimul meci din campionat fundaşul Jerome Boateng a suferit o accidentare, iar Pep Guardiola nu va putea miza pe serviciile germanului timp de aproximativ trei luni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑