AS Roma – Torino 2-1. Victorie în prelungiri, adusă de rezerva Florenzi



 

**VIDEO** AS Roma – Torino 2-1. Victorie în prelungiri, adusă de rezerva Florenzi

Roma a smuls trei puncte în prelungiri împotriva lui Torino, echipa care îi oprise în tur seria de 10 victorii consecutive.

Francesco Totti a ratat prima ocazie - a tras slab din mijlocul careului. Padelli a salvat apoi miraculos de două ori în aceeași fază la șuturile lui Destro și Pjanic. Golul a venit cu 4 minute înaintea pauzei. Gervinho și-a încheiat slalomul cu o pasă pentru Destro, care a deschis scorul. A fost al 9-lea sau gol în 16 partide jucate.

Torino a ieșit cu mai mult curaj de la vestiare, si Immobile a restabilit egalitatea, după o pasă lungă a lui Vives. Atacantul torinez l-a depășit astfel pe Tevez în clasamentul golgheterilor. Oaspeții au trecut apoi pe lângă gol prin Cerci - șutul sau în diagonală a trecut la o palmă de bară.

La debutul în Serie A, Toloi i-a dat emoții lui Padelli, de la distanță, pentru ca Glik, la cealaltă poartă, să semneze cea mai mare ocazie a torinezilor. În prelungiri, rezerva Florenzi a finalizat cu un șut la vinclu, pasa primită de la Gervinho și echipa lui Rudi Garcia își consolidează poziția a doua.

AS Roma (4-3-3): De Sanctis - Maicon, Rafael Toloi, Leandro Castan, Romganoli (70 Bastos) - Pjanic, De Rossi, Nainggolan (83 Florenzi) - Gervinho, Totti (70 Ljajic), Destro. Antrenor: Rudi Garcia

Torino (4-3-3): Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Maksimovic, Kurtic, El Kaddouri, Darmian - Immobile, Vives, Cerci. Antrenor: Giampiero Ventura

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑