După derby-ul din Cupă, Steaua întâlnește o echipă decimată. FC Botoșani are 5 titulari absenți



După derby-ul din Cupă, Steaua întâlnește o echipă decimată. **FC Botoșani** are 5 titulari absenți

Steaua are programate două meciuri extrem de importante în această săptămână.

Joi, roș-albaștrii joacă prima manșă a semifinalei Cupei României, cu Dinamo, iar apoi urmează întâlnirea din Liga 1 cu FC Botoșani.

Laurențiu Reghecampf poate pregăti în liniște duelul cu Dinamo, mai ales că nou-promovata, adversara din campionat a Stelei, se confruntă cu mari probleme de lot, după victoria cu Viitorul Constanța, 3-1 (VIDEO AICI).

Deși a avut până acum un an foarte bun, FC Botoșani se va deplasa în Ghencea fără șase jucători importanți, care sunt accidentați sau suspendați, iar șansele la un rezultat pozitiv sunt, în aceste condiții, destul de mici.

Ciprian Dinu, Gabriel Vașvari, Attila Hadnagy și George Cîrjan, cu toții titulari de obicei, sunt suspendați, astfel că nu vor evolua împotriva Stelei, care a bătut cu 2-1 în tur, la Botoșani (VIDEO AICI).

Marius Croitoru este în continuare accidentat și va reveni abia peste 20 de zile după ce s-a lovit la Vaslui, în timp ce Milos Zivkovic este și el indisponibil.

Steaua - FC Botoșani este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, ora 21:00. Fazele video sunt în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑