David Beckham vrea să îşi facă stadion, dar a trezit un val de critici



 

David Beckham continuă să se implice în dezvoltarea fotbalului din SUA. După ce a anunţat că va finanţa o echipă de fotbal din Miami, fostul internaţional englez a prezentat şi proiectul viitorului stadion pe care va juca aceasta. Arena va fi construită în preajma portului din Miami şi deşi există doar pe hârtie, a trezit deja un val de critici. 

David Beckham a prezentat proiectul unui stadion de peste 25 de mii de locuri, care va găzdui propria sa echipă, ce ar urma să joace în campionatul nord-american de fotbal începând din 2017.

Companiile care operează în zona unde urmează să fie construită arena, dar şi administraţia portului din Miami au criticat dur iniţiativa. Asta pentru că prezenţa unui edificiu sportiv în apropiere va influenţa negativ activitatea celui mai aglomerat port din America de Nord.

Greutăţile însă nu-l sperie pe David Beckham: "Mereu vor exista obstacole de acest gen. Mereu vor fi persoane nemulţumite, care nu vor accepta construcţia stadionului în diferite locaţii. Ma aflu aici ca să lucrez cu aceşti oameni, dar nu să fiu în conflict cu ei."

Beckham a anunţat deja că este gata să plătească trei milioane de dolari anual pentru chiria lotului de pământ pe care va fi amplasată arena.

Pentru construcţia arenei, vor fi cheltuite peste 200 de milioane de dolari. Cei mai mulţi bani vor veni din partea sponsorilor, dar şi de pe urma subvenţiilor guvernamentale. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑