Mesaj emoţionant de la preşedintele Interului pentru Zanetti: "Numărul 4 va fi mereu al tău"



**VIDEO** Mesaj emoţionant de la preşedintele Interului pentru Zanetti:

Preşedintele lui Inter Milano, Erick Thohir, l-a omagiat pe Javier Zanetti, legendarul căpitan al nerazzurrilor, retras din activitate la finalul sezonului trecut, după 19 ani petrecuţi alături de gruparea milaneză.

Mesajul transmis de indonezianul care a preluat conducerea clubului de la Massimo Moratti, în 2013, confirmă faptul că Inter a retras tricoul cu numărul 4, cel pe care Zanetti l-a purtat aproape două decenii. 

"Eşti un simbol al Interului, o legendă a clubului şi a fotbalului mondial. Între jucătorii Interului care intră pe teren nu mai există nimeni care să poarte tricoul cu numărul 4. Numărul 4 al tău. 4 va fi pentru totdeauna al tău. Tu şi numărul 4 al tău veţi reprezenta mereu Interul", a spus Thohir.

După ce a renunţat la cariera de jucător, Zanetti a devenit vicepreşedinte al clubului, iar omul de afaceri indonezian i-a promis argentinianului că îi va oferi satisfacţia unor victorii importante şi în calitate de conducător.

"Îţi aminteşti trofeul Champions League? L-ai câştigat, l-ai sărutat şi l-ai ţinut strâns. Acum eşti conducător şi, împreună, vom câştiga altele, sunt sigur. Vom lucra din greu, cu ajutorul tuturor, pentru suporterii noştri şi sunt sigur că trofeele se vor afla din nou alături de noi", a afirmat Erick Thohir.

858 de meciuri a jucat Zanetti pentru Inter în toate competiţiile

21 de goluri a marcat Zanetti în tricoul nerazzurro

5 titluri, 4 Cupe, 4 Supercupe, un trofeu UCL, un Mondial al Cluburilor şi o Cupă UEFA a câştigat Zanetti cu Inter

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑