Academia Chisinau are parte de un sfarsit de sezon excelent. Elevii lui Vladimir Vusatii au reusit a doua victorie la rand - VIDEO




Astfel, echipa s-a indeparat in clasament de ultimile doua clasate, neavand acum grija retrogradarii.

Dupa un 1 la 0 surprinzator cu Zimbru Chisinau, aseara, Academia a zdrobit-o cu 3 la 0 pe penultima clasata, Zaria Balti. Celeadnic si Clonin si marcat aproape doua goluri identice in prima repriza, dupa doua lovituri de colt, si au risipit din emotiile victoriei. Academia a continuat sa domine si in partea secunda, iar in minutul 58 a mai marcat odata prin capitanul Anatolie Cheptine.



Dupa acest succes Academia s-a indepartat in clasament de ultimile doua clasate. Elevii lui Vladimir Vusatii au acum 16 puncte in divizia National, cu 4 mai multe decat Zaria Balti, si cu 6 puncte peste ultima clasata Dinamo-Auto. Tot ieri, formatia de la Ternovca, a reusit sa-i fure un punct Zimbrului, dupa ce a incheiat partida directa cu galben verzii, scor 0 la 0. Pe final de la Dinamo-Auto a fost eliminat Cemartan. In campionatul national au mai ramas de disputat 4 etape. In urmatoarea runda se va desfasura derby-ul concitatidenor, unde Sheriff va primi vizita celor de la FC Tiraspol. Deasemena Milsami va juca cu Zimbru.


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: Academia Chisinau, Academia Chisinau,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑