Marele derby din Serbia, marcat de incidente! 35 de agenti de politie au fost raniti, iar 41 de suporteri arestati - VIDEO




Marele derby din Serbia, dintre echipele Steaua Rosie Belgrad si Partizan Belgrad, disputat aseara si incheiat cu un scor alb 0 la 0, a fost marcat de incidente.

Startul partidei dintre cele doua rivale a fost amanat cu 45 de minute, dupa ce fanii Stelei Rosii, gazda acestui joc, au inceput sa arunce cu scaune si petarde in fortele de ordine. Acestea din urma au fost nevoiti sa se retraga din zona respectiva a tribunei, in care stau de obicei suporterii radicali ai clubului. Dupa sosirea intaririlor, politia a revenit si i-a impins inapoi pe fani, fortandu-i sa paraseasca sectiunea acelei tribune, iar jocul a putut astfel sa inceapa. Pe parcursul meciului, fanii au continuat sa arunce cu petarde in tribune, precum si pe pista care inconjoara terenul.


Din cauza fumului dens, jocul a fost intrerupt din nou pentru cateva minute, la jumatatea reprizei secunde. In urma rezultatului consemnat in derby-ul de aseara, Partizan Belgrad, liderul clasamentului isi pastrează avansul de 6 puncte fata de Steaua Rosie, cu 6 etape inainte de finalul sezonului.


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: violente, fotbal, serbia, serbia,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑