Scandal în tribune la finala BRD Năstase-Țiriac Trophy! Un spectator a fost dat afară din incinta arenei



 

**VIDEO** Scandal în tribune la finala BRD Năstase-Țiriac Trophy! Un spectator a fost dat afară din incinta arenei

Finala turneului BRD Năstase-Țiriac Trophy a fost perturbată de un incident mai rar întâlnit la meciurile de tenis, unde cei mai mulți dintre spectatori au un comportament exemplar.

În al doilea set al duelului dintre Jiry Vesely și Guillermo Garcia-Lopez, la scorul de 6-7, 3-3, un spectator aflat sub influența alcoolului le-a dat mari bătăi de cap agenților de securitate.

Concret, problemele au apărut după ce individului i-a sunat telefonul și acesta a răspuns pe un ton ridicat, astfel că liniștea a dispărut subit. Jucătorii au refuzat să continue punctul, iar spectatorul a fost rugat să părăsească arena de doi agenți de securitate.

"Domnilor de la securitate, nu mai stați la discuții, l-ați luat și l-ați scos afară!", a fost mesajul transmis de crainicul complexului.

Unii dintre spectatori s-au amuzat de situație, alții au început să huiduie copios, fiind probabil neobișnuiți ca astfel de manifestări la meciurile de tenis.

Cum spectatorul, cunoscut drept un simpatizant al lui Dinamo, la meciurile căreia obișnuiște să meargă constant, a refuzat să părăsească arena, cei doi jucători au ales să încheie game-ul, mai ales că omul a fost lăsat în pace pentru o scurtă perioadă de timp.

În pauză, când Vesley și Garcia-Lopez s-au odihnit, fanul gălăgios a fost scos cu forța din complex, după ce jandarmii au intervenit imediat, la indicația arbitrului de scaun.

"Sunt bolnav de inimă, lăsați-mă în pace, nu am făcut nimic!", a strigat spectatorul, înaintea ca finala BRD Năstase-Țiriac Trophy să se reia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑