Kliciko și-a apărat cu succes, pentru a 18-a oară consecutiv, titlurile de campion mondial



Foto: thetimes.co.uk

Vladimir Kliciko și-a apărat cu succes, pentru a 18-a oară consecutiv, titlurile de campion mondial la categoria grea. Boxerul ucrainean l-a învins la puncte pe americanul Bryant Jennings în lupta care a avut loc la New York.

Vladimir Kliciko a dominat lupta cu Bryant Jennings de la început până la final. Chiar dacă în runda a 10-a, Kliciko a fost penalizat cu un punct de către arbitrul de ring pentru ţineri repetate, în final, după 12 reprize, toţi cei 3 arbitri l-au declarat învingător pe ucrainean.

Astfel, Vladimir Kliciko şi-a apărat cu succes cele patru centuri mondiale pe care le deţine la categoria grea în versiunile WBA, IBF, WBO şi IBO.

Boxerul ucrainean în vârstă de 39 de ani şi-a apărat titlurile mondiale pentru a 18-a oară la rând, obţinând a 64-a victorie din carieră.

"Mă aşteptam să obţin victoria și eram sigur când spuneam că am de gând să-mi apăr titlurile. Din păcate, nu am reuşit să fac asta într-un mod impresionant, cum o fac de obicei. De exemplu, cum am reuşit în lupta cu Pulev, din luna noiembrie", a mărturisit Kliciko.

De partea cealaltă, Bryant Jennings, care practică boxul profesionist de doar şase ani, a suferit prima înfrângere din carieră.

Vladimir Kliciko a luptat pentru a 12-a oară în Statele Unite şi pentru prima dată după o pauză de şapte ani.

Lupta dintre Kliciko şi Jennings a avut loc la Madison Square Garden din New York.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑