CLIPE DE COŞMAR pentru Alexandru Epureanu. Fundaşul a fost la un pas de o accidentare teribilă



foto: zimbio.com

Căpitanul naţionalei Moldovei de fotbal Alexandru Epureanu a fost la un pas de o accidentare teribilă. Fundaşul echipei Istanbul Başakhşehir a fost lovit cu piciorul în cap de un adversar în timpul meciului cu Fenerbahce din penultima etapă din Super Lig. 

Jucătorul echipei Istanbul Başakhşehir, Alexandru Epureanu, a trăit clipe de coşmar în timpul partidei cu Fenerbahce din etapa a 33-a Campionatului Turciei. În prelungirile meciului fundaşul moldovean a fost lovit cu talpa în cap de atacantul formaţiei adverse, Pierre Webo. Pentru această intrare periculoasă camerunezul a fost eliminat. Epureanu a continuat jocul după ce a primit îngrijiri medicale. 

"M-a sunat singur şi şi-a cerut scuze, spunând că nu a vrut să iasă aşa. E totul ok! Am avut dureri, putea să fie şi mai rău, însă acum e totul ok", a spus fundașul Alexandru Epureanu. 

Partida dintre Istanbul Başakşehir şi Fenerbahce s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Acesta rezultat a avantajat-o pe Galatasray Istanbul, care şi-a asigurat astfel titlul de campioană pentru a 20-a oară, un record în Turcia.

Fanii lui Galatasaray au invadat străzile oraşului Istanbul şi au sărbătorit până dimineaţă succesul echipei favorite.

Galatasaray a cucerit titlul în Turcia, Fenerbahce va termina competiţia pe poziţia secundă, iar Beşiktaş şi-a asigurat medaliile de bronz. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑