S-a jucat derby-ul Romei: AS Roma a invins Lazio cu 2-1, asigurandu-si titlul de vicecampioana a Italiei - VIDEO




AS Roma si-a asigurat aseara locul doi in campionatul Italiei si prezenta directa in grupele Ligii Campionilor. In epilogul penultimei etape, AS Roma a batut-o pe rivala din oras, Lazio, cu 2 la 1.

Prima repriza dintre Lazio si As Roma a fost una anosta, fara ocazii importante, doar  veteranul Klose fiind aproape de gol. A doua repriza a fost insa total diferita. Au curs ocaziile de ambele parti, iar ultimele 20 de minute au fost extrem de intense. In minutul 73, AS Roma a deschis scorul prin Iturbe, insa avantajul echipei lui Rudi Garcia n-a tinut decat 8 minute. Lazio care avea nevoie doar de victorie pentru a mai spera la locul doi, a fortat, iar Djordjevic a restabilit egalitatea.

Dupa doar 4 minute, AS Roma si-a asigurat totusi victoria, prin golul marcat de Yanga Mbiwa.

A fost al cincilea derby fara esec pentru Roma, care incheie sezonul pe locul secund, dupa campioana Juventus. La finalul partidei de aseara, capitanul Francesco Totti i-a luat in deradere pe fanii rivalei, cu un mesaj haios postat pe tricou. De partea cealalta Lazio va juca pentru locul trei in ultima runda intr-un meci direct cu Napoli, unde are nevoie de o remiza pentru a-si mentine pozitia curenta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: as roma, lazio, serie A,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑