Lupta acerba in Rusia pentru un loc in Liga Campionilor: TSKA Moscova a invins Rubin cu 3-0, ambele impartind locul doi in clasament - VIDEO




Lupta acerba pentru un loc in Liga Campionilor. TSKA Moscova a castigat clar partida cu Rubin, acasa, scor 3 la 0. Gratie acestui succes militarii impart locul secund in campionat cu formatia Krasnodar, ambele avand cate 59 de puncte.

TSKA a dominat copios meciul cu Rubin, de pe teren propriu. Ocaziile la poarta oaspetilor veneau pe banda rulanta, insa primul gol elevii lui Leonid Slutkii l-au reusit abia pe finalul primei reprize. Tosic a amintit tuturor de abilitatea sa de marcator de la distanta. 

Sarbul nu s-a lasat multumit de un gol si dupa pauza a inscris din nou. Intriga a fost omorata mai tarziu de fostul fotbalist al echipei Rubin, Roman Eremenko. Acesta a punctat pentru 3 la 0. Victoria clara le permite celor de la TSKA sa acumuleze 59 de puncte si sa urce pe locul secund in Rusia. Tot 59 de puncte are Krasnodar, dar e cu o treapta mai jos, avand un golaveraj mai slab. In campionatul rus a mai ramas o etapa de disputat. Doar primele 2 echipe vor juca in sezonul urmator in Liga Campionilor. Formatiile de pe locurile 3 si 4 vor participa in Liga Europa. Intre timp, Lokomotiv a remizat acasa cu gruparea Kuban, scor 1 la 1. La golul lui Balde, feroviarii au raspuns prin sutul fabulos al lui Manuel Fernandes. 
 
La Kuban, fundasul moldovean Igor Armas a fost rezerva. Echipa din Krasnodar este acum in cautarea unui nou antrenor, dupa ce Leonid Kuciuc a fost demis din cauza rezultatelor modeste.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: tska moscova, tska moscova, tska moscova,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑