Steliștii au timp și de relaxare la Klagenfurt. Breeveld și-a surprins colegii cu un talent ascuns



**VIDEO** Steliștii au timp și de relaxare la Klagenfurt. Breeveld și-a surprins colegii cu un talent ascuns

Steaua se află în cantonament în Austria, la Klagenfurt, acolo unde pregătește obiectivele noului sezon competițional. Supercupa României este primul target al sezonului, dar calificarea în grupele UEFA Champions League este dezideratul principal al roș-albaștrilor. 

În cantonamentul din Austria, Mirel Rădoi a impus un program cazon, dar noul principal din Ghencea știe să-i facă pe jucători să se simtă bine în puținele clipe în care nu sunt la ședințele de pregătire.

Într-un astfel de moment de relaxare, Nicandro Breeveld și-a surprins colegii în momentul în care a început să cânte la pianul aflat în holul hotelului în care sunt cazați campionii.

Olandezul, în vârstă de 28 de ani, a demonstrat că se pricepe la clape și le-a oferit colegilor un scurt recital. Gabi Iancu a fost cel mai entuziasmat de talentul ascuns al colegului său și l-a filmat pentru câteva secunde după care a postat filmulețul pe un site de socializare.

Și în fotbalul mare sunt fotbaliști care se pricep la fel de bine și în fața balonului, dar și în fața pianului. Un exemplu în acest caz este atacantul chilian Alexis Sanchez (26 de ani), care de Crăciun le-a cântat colegilor de la Arsenal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑