Meciuri de foc în weekend! Care sunt cele mai aşteptate dueluri din etapa a noua a Diviziei Naţionale



026 сентября 2014
Foto: publika.md

Cel mai aşteptat meci din etapa a noua a Diviziei Naţionale este cel dintre Zimbru şi Sheriff. Partida este programată sâmbătă, cu începere de la ora 19.00. 

"Am demonstrat că putem juca şi putem învinge Sheriff-ul în finala Cupei şi în Supercupa. Nu văd niciun obstacol pentru a obţine victoria", a spus jucătorul Zimbru, Alexandru Dedov.

Zimbru nu a mai învins în Divizia Naţională în ultimele cinci etape. Înainte de meciul cu Sheriff, antrenorul Oleg Kubarev a depistat cauzele eşecurilor echipei din ultima perioadă şi îşi doreşte ca Zimbru să iasă din criză.

"Am depistat mai multe probleme, una din ele este că am avut un program încărcat în ultima perioadă. Am jucat foarte multe meciuri, într-un timp foarte scurt. Chiar şi Guardiola se plângea că Bayern Munchen pierde puncte în campionat din cauza programului încărcat", a declarat antrenorul Oleg Kubarev.

Într-un alt meci care se va disputa sâmbătă, FC Costuleni va juca la Orhei cu Veris.

Etapa va continua duminică cu un alt meci tare. Liderul campionatului, Dacia se va duela în deplasare cu FC Tiraspol. Cele două formaţii au suferit înfrângeri în etapa precedentă. Dacia are nevoie de victorie pentru a nu pierde prima poziţie în clasament, în timp ce tiraspolenii sunt nevoiţi să învingă pentru a se apropia de podium. Partida dintre FC Tiraspol şi Dacia se va juca la Complexul Sportiv Sheriff cu începere de la ora 18.00.

Cu două ore mai devreme vor începe alte două partide din această etapă. Milsami va juca în deplasare cu Academia, iar Zaria se va duela pe teren propriu cu Dinamo Auto. Revelaţia acestui sezon, Saxan Ceadîr-Lunga este liberă în această rundă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑