Tot mai buni! Real Madrid a batut-o pe Barcelona si a castigat un nou El Clasico



226 октября 2014
 width=
Real Madrid a facut spectacol impotriva Barcelonei si a castigat un nou El Clasico, scor 3 la 1. Pentru catalani a debutat Luis Suarez, care a inceput bine - cu o pasa de gol, dar apoi s-a sters.

 

Aseara a fost un El Clasico mai putin spectaculos decat am fost obisnuiti sa vedem pana acum. Un meci in care Barcelona a marcat devreme si pana la final a incasat trei goluri, dupa ce in primele 8 etape nu luase nici macar unul. Titularizat in atacul Barcelonei, dupa suspendarea de patru luni, Luis Suarez a oferit pasa decisiva pentru golul de 1 la 0, marcat de Neymar in minutul  4.

 

Real Madrid a replicat imediat taios prin Benzema, jucator aflat intr-o forma fabuloasa, insa reluarea acestuia din interiorul careului a trecut pe langa poarta. Real a egalat totusi pana la pauza, dupa ce Cristiano Ronaldo a inscris din penalty. In partea secunda Real Madrid a rezolvat ecuatia celor trei puncte prin doua lovituri decisive. Mai intai Pepe a punctat in minutul 50, cu o lovitura de cap din sase metri. Peste alte 10 minute Benzema a inscris si el, la capatul unui contraatac frumos.

 

Pana la final Barcelona s-a zbatut in zadar pentru a mai reveni pe tabela, insa cu toate ca a pierdut, ramane pe primul loc in Spania. Totusi, acum, Real Madrid s-a apropiat la un singur punct in clasament.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: real madrid, cristiano ronaldo, barcelona,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 27 октября 2014 | 19:06 Hala Madrid!
0 2272 Johnny Woolf 27 октября 2014 | 19:05 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑