Fotbaliștii brazilieni de la «Sheriff» au cântat pentru fani la prezentarea oficială



027 февраля 2014

 

 Fotbaliștii brazilieni de la «Sheriff», Tiraspol au strălucit prin capacitățile vocale. La prezentarea oficială jucătorii latino-americani  au cântat pentru fanii lor. De asemenea, ei au împărțit autografe și mingi. 

În perioada de iarnă numărul brazilienilor de la «Sheriff» s-a dublat. Odată cu venirea lui Juninio Potiguar, Ernandes și Klisman numărul lor a crescut până la 6. Însă numai 2 latino-americani au demonstrat capacități vocale. La prezentarea oficială Ernandes și Klisman au răspuns la dorința fanilor și au cântat în duet.

Cnducerea echipei de la Tiraspol este interesată mai mult de capacitățile de fotbaliști ale brazilienilor decât de muzică. Directorul sportiv al campionilor și deținătorilor Cupei este gata să cânte cu brazilienii numai imnul Ligii campionilor.

Vaja Tarhnișvili, Director Sportiv, «Sheriff» : «Sperăm și credem, că acești fotbaliști vor îndreptați așteptările conducerii. Așteptăm ca ei să contribuie la accederea în Liga campionilor. Potiguar și Klisman vor marca, iar Ernandes îi va asigura cu pase. La rândul său Serghei Jurik se va strădui să nu încaseze goluri».

Și fanii nu sunt împotrivă să asculte imnul Ligii campionilor pe stadionul sheriffilor. Suporterii au primit deocamdată autografe și mingi.

ALEXANDRU BOTNARI PENTRU COTIDIAN
  

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑