Oltenii vor să învingă Steaua, duminică, dar recunosc: “E cea mai bună echipă a campionatului”



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Oltenii vor să învingă Steaua, duminică, dar recunosc: “E cea mai bună echipă a campionatului”

CSU Craiova și Steaua se întâlnesc duminică, în direct la Digi Sport 1, în cel mai important meci al etapei a 19-a din Liga 1. Gazdele sunt neînvinse de 12 partide și vor să păstreze această serie de invincibilitate, ba chiar să bată Steaua, dar recunosc faptul că echipa lui Costel Gâlcă e cea mai bună din campionat.

Într-o conferință de presă care a avut loc vinery, la Craiova, Emil Săndoi, unul dintre antrenorii principali ai oltenilor, a încercat de ce crede că rivala de duminică e cea mai puternică din Liga 1: “Steaua, cea mai bună echipă a campionatului. Mai sunt echipe care pe mine m-au impresionat în acest campionat, ASA Tg Mureș, FC Botoșani, acasă am reușit să câștigăm, 1-0, 2-1. Ne așteaptă o partidă foarte grea, Steaua a avut o bancă foarte bună, chiar dacă le lipsesc acum câțiva jucători, cei plecați, Sânmărtean, Szukala.

Chiar dacă au pierdut foarte mulți jucători, au mulți internaționali. De departe cea mai valoroasă echipă din acest campionat. Dar și Universitatea Craiova este mai valoroasă decât în turul campionatului și sper să dovedim asta și pe teren. Nu există presiune, există o dorință foarte mare de victorie!”

În ultimele 12 partide din campionat, Craiova a câștigat 30 de puncte, din 36 posibile, în vreme ce Steaua a strâns doar 28. Tehnicianul oltenilor nu crede însă că un succes ar duce echipa sa în lupta pentru titlu: “Atâta timp cât acumulăm punct, sau puncte, e benefic pentru noi, am continua această serie de invincibilitate, pe deplin meritată. Dacă vom câștiga cu Steaua, suntem obligați să tragem la campionat, așa gândește lumea. Dar o victorie ar fi foarte importantă și ne-ar consolida pe pozițiile fruntașe.

Să vedem unde ne vm clasa la finalul acestui campionat. E prima prezență pe scena primei ligi după o perioadă destul de mare. Ar fi fantastic să se continue așa până la final de campionat. În funcție și de locul pe care vom termina, vom face o analiză și atunci putem să discutăm.”

CSU Craiova – Steaua se dispută duminică, de la ora 15:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑