Pasă la portar! În prelungirile partidei cu Petrolul, Botoșani a ratat un penalty. SONDAJ: Trebuia repetat?



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Pasă la portar! În prelungirile partidei cu Petrolul, Botoșani a ratat un penalty. SONDAJ: Trebuia repetat?

VIDEO. Botoşani - Petrolul 0-1. Felipe Teixeira a fost din nou decisiv pentru "lupii galbeni". A marcat cele două goluri ale ploieştenilor din acest retur din Liga I.

Totuşi, lucrurile puteau sta altfel şi Petrolul putea pleca doar cu un punct din deplasarea de la Botoşani. În prelungirile disputei, Martinus, atacantul cu 3 goluri şi 6 pase decisive în acest sezon, a fost faultat în careu de Fanchone.

Centralul Alexandru Tudor nu a stat pe gânduri: a acordat penalty şi l-a avertizat pe fundaşul prahovenilor. Vaşvari a fost cel desemnat să execute lovitura de pedeapsă, dar execuţia lui a fost dezamăgitoare. Pecanha a ghicit colţul şi a prins în doi timpi.

La prima vedere însă, lovitura ar fi trebuit repetată, deoarece doi jucători ai oaspeților intraseră în careu înainte de Vașvari să execute! Alexandru Tudor a lăsat însă jocul să continue. 

"A fost neşansă. A fost acel penalty. Îmi pare rău. Vreau să îmi cer scuze colegilor. Am făcut o partidă bună. Din păcate, nu am reuşit să marcăm. Nu îi doresc nimănui să fie în pielea unui jucător care ratează un penalty în prelungiri", a declarat Vaşvari pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

După victoria din etapa a 19-a, Petrolul s-a apropiat la 4 puncte de liderul campionatului. CS U Craiova – Steaua se dispută duminică, de la ora 15:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑