Alexandru Gatcan isi sarbatoreste ziua de nastere si va evolua cu nationala impotriva Suediei



 width=
Vrea sa primeasca in dar de ziua sa o victorie. Astazi, mijlocasul selectionatei Moldovei, Alexandru Gatcan isi sarbatoreste ziua de nastere, chiar in ziua in care va evolua cu nationala impotriva Suediei. Selectionerul ii promite un tort, numai ca dupa meci.

 

Alexandru CURTEIAN, SELECTIONER MOLDOVA: “ Aveţi în vedere să tăiem tortul în timpul meciului sau să stingem lumânările? Desigura că îl vom felicita, dar de mâncat desertul, cred că vom lăsa asta după meci. ” 

 

Selectionata Moldovei ocupa locul 122 in topul mondial. Adversara noastra, reprezentativa Suediei este clasata pe pozitia a 45-a in lume. Totusi, mijlocasul tricolorilor, Alexandru Gatcan, care implineste astazi 31 de ani, considera ca putem lua toate cele 3 puncte. 

 

Alexandru GATCAN, MIJLOCAS NATIONALA MOLDOVEI: “ Eu cred ca trebuie dintai sa iesim la meci si sa jucam la castig. Deja meciul va arata. Daca noi vom fi gata la maxim, cred ca putem sa facem nu numai egal, dar si mai mult. ” 

 

Tot astazi, un alt jucator al selectionatei Moldovei, Igor Picusceac, implineste 32 de ani. La partida cu Suedia, el nu a fost convocat. Un cadou frumos isi poate face si fundasul tricolorilor Stefan Burghiu. Acesta isi va sarbatori maine ziua de nastere. Implineste 24 de ani. Partida dintre Moldova si Suedia se va disputa diseara, cu incepere de la ora 21 si 45 de minute, pe stadionul Zimbru. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑