Inceput de sezon FURTUNOS: Speranta Nisporeni a zdrobit formatia Petrocub, scor 4 la 0. Cine a fost eroul partidei - VIDEO




Au inceput ca din tun noul sezon. Speranta Nisporeni a zdrobit formatia Petrocub, la Hancesti, scor 4 la 0, in prima etapa de campionat. Alexandru Grossu a fost eroul partidei cu o dubla.

 


Speranta a pierdut ambele meciuri cu Petrocub, in sezonul precedent. Atunci echipele evoluau in esalonul secund. Raportul de forte s-a schimbat, insa, odata ce formatiile au promovat in Divizia Nationala. Aseara, Speranta a facut legea pe terenul celor de la Petrocub. Alexandru Grossu a marcat din penalty in minutul 20, iar in primele secvente ale reprizei secunde Alexandru Maxim a inscris si el. In minutul 74, Grossu a lovit din nou. 

 


In prelungiri, Stefan Efros a completat victoria oaspetilor. Speranta Nisporeni a castigat clar meciul startului de sezon cu Petrocub-Hancesti, scor 4 la 0. Astfel, dupa prima etapa a Campionatului Moldovei, Speranta, Sheriff, Zimbru si Dinamo-Auto au cate 3 puncte. In acelasi timp, Dacia si Milsami nu au disputat meciul etapei inaugurale, deoarece echipa din Orhei joaca marti in Liga Campionilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑