Al doilea titlu: Chris Froome a devenit campion al celei mai tari competitii de ciclism - VIDEO




Si-a recapatat titlul. Britanicul Chris Froome a devenit campion al celei mai tari competitii de ciclism, Tour de France. Sportivul a obtinut trofeul pentru a doua oara, dupa succesul din 2013.

 

 

160 de ciclisti au luat startul la ultima etapa a editiei cu numarul 102 a Turului Frantei. Cursa a fost practic, incheiata dupa 21 de kilometri. Din cauza ploii, arbitrii au decis sa inregistreze atunci rezultatele de final. Castigatorul etapei a fost germanul Andre Greipel. Liderul competitiei, britanicul Chris Froome, a incheiat linistit cursa in grup si a ajuns la Champs-Elysees impreuna cu coechipierii de la Sky. Froome a devenit pentru a doua oara campion la Tour de France, dupa triumful din 2013. 


Chris FROOME, CAMPION, TURUL FRANTEI 2015:" Tricoul galben e special, foarte special. Înţeleg istoria lui, bună şi rea. Mereu îl voi respecta şi mereu voi fi mândru că l-am câştigat."

 
Froome a castigat si titlul de cel mai bun catarator. In clasamentul pe puncte s-a impus slovacul Peter Sagan. Lui i-a revenit tricoul verde. Columbianul Nairo Quintana a obtinut tricoul alb, de cel mai bun tanar ciclist. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑