George Pușcaș este în lotul lui Inter pentru meciul cu Cagliari. Partida de la Milano este la Digi Sport



027 сентября 2014

 

**George Pușcaș** este în lotul lui Inter pentru meciul cu Cagliari. Partida de la Milano este la Digi Sport

George Pușcaș poate debuta în Serie A, la doar 18 ani! Românul l-a impresionat pe Walter Mazzarri și va face parte din lotul lui Inter pentru meciul cu Cagliari, după ce antrenorul a aflat că nu se poate baza pe vârful Mauro Icardi.

Fostul atacant al Sampdoriei s-a accidentat în ultimul meci al milanezilor din campionat, cel cu Atalanta, iar Mazzarri ar putea să nu-l folosească nici joi, în meciul cu Qarabag, din grupele UEFA Europa League.

Meciul dintre Inter și Qarabag poate fi urmărit la Digi Sport 2, joi, de la ora 22:45. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Cum Mauro Icardi a devenit indisponibil, Mazzarri a fost nevoit să găsească repede un înlocuitor la echipa de tineret, deoarece în ofensivă se mai poate baza doar pe Osvaldo și golgheterul Palacio.

Tehnicianul lui Inter a avut de ales între Bonazzoli și românul George Pușcaș, preferându-l în cele din urmă pe jucătorul bihorean, aflat într-o formă extraordinară.

În trei partide jucate la echipa Primavera (cu Virtus Lanciano, Atalanta și Udinese), Pușcaș a marcat deja de 9 ori, în vreme ce rivalul său pe post, Federico Bonazzoli, a înscris doar un gol.

"Mă simt foarte bine la Primavera, vreau să progresez meci de meci și să ajung cât mai repede în prima echipă. Am vorbit cu antrenorul lui Inter anul trecut, mi-a zis să fiu serios și că va veni și rândul meu", a spus Pușcaș joi seara, într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special (DETALII ȘI VIDEO AICI).

"Pușcaș a mai fost convocat la echipa mare, dar nu a apucat să debuteze în Serie A, iar acum ar putea fi șansa lui", susțin jurnaliștii italieni.

Inter - Caglari este ÎN DIRECT la Digi Sport 3, duminică, ora 16:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑