Real Madrid a egalat recordul clubului de victorii consecutive. Galacticii, la al 15-lea succes la rând



 

**VIDEO** Real Madrid a egalat recordul clubului de victorii consecutive. Galacticii, la al 15-lea succes la rând

Real Madrid a rămas singura echipă din actuala ediţie a UEFA Champions League cu punctaj maxim după cinci etape, după victoria cu 1-0 de pe terenul lui FC Basel (DETALII&VIDEO AICI).

Totodată, campioana Europei a ajuns la 15 victorii consecutive în toate competiţiile, cea mai bună serie pozitivă din istoria clubului, care a mai fost realizată sub conducerea lui Miguel Muñoz, în sezonul 1960/61, și sub cea a lui Jose Mourinho, în stagiunea 2011/12.

Seria extraordinară a echipei lui Carlo Ancelotti a debutat pe 16 septembrie, printr-un succes cu 5-1 realizat pe teren propriu chiar împotriva celor de la FC Basel.

De atunci, Cristiano Ronaldo&co. au marcat nu mai puţin de 57 de goluri şi au primit doar 8.

În cele 15 meciuri câştigate la rând, doar doi jucători s-au aflat de fiecare dată pe teren, Marcelo şi James Rodriguez.

La precedentele serii de 15 succese consecutive, această performanţă au reuşit-o Puskas, Di Stefano, Del Sol, Vidal şi Canario, în sezonul 1960/61, respectiv Higuain, în sezonul 2011/12.

În acelaşi timp, victoria de la Basel a fost a opta la rând pentru Real Madrid în UEFA Champions League, cea mai bună serie a clubului în această competiţie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 27 ноября 2014 | 21:17 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑