Recidivă la Real Madrid! Sergio Ramos și Jese, prinși ieșind din restaurant la 5 dimineața!



028 февраля 2015

Recidivă la Real Madrid! **Sergio Ramos și Jese, prinși ieșind din restaurant la 5 dimineața!**

Nu s-au potolit încă apele în urma petrecerii cu cântec a lui Cristiano Ronaldo, în seara în care Real Madrid era umilită pe Vicente Calderon, unde a pierdut cu 0-4 în fața rivalei din oraș, că jucătorii ”galactici” au comis-o din nou. Potrivit presei spaniole, doi din jucătorii lui Ancelotti au petrecut până dimineața într-un restaurant din Madrid, cu ocazia unei petreceri organizate de Pepe și Jese, cu ocazia zilei lor de naștere.

Petrecerea a avut loc joi seara și la ea au fost invitați toți fotbaliștii lui Real. Majoritatea a plecat la o oră rezonabilă, dar doi dintre ei au părăsit localul abia la ora 4:42. Deși angajații restaurantului au încercat să-i scoată pe ușa din dos și să împiedice camerele tv să-i filmeze, cei doi, chiar și cu fețele acoperite, au fost depistați și recunoscuți.

Este vorba de unul dintre sărbătoriți, Jese Rodriguez, și de Sergio Ramos, jucător aflat încă în refacere după accidentare. Dacă cel de-al doilea nu va intra în lotul lui Ancelotti pentru meciul cu Villarreal, de duminică, Jese Rodriguez va fi cu siguranță pe banca de rezerve.

Meciul Real Madrid-Villarreal se va disputa de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

La ziua lui Cristiano Ronaldo, pe 7 februarie, mai mulți jucători ai Realului, printre care Cristiano, Keylor Navas, James Rodriguez, Marcelo, Pepe, Fabio Coentrao, Luka Modric sau Sami Khedira, au intrat în gura fanilor, întrucât au petrecut la câteva ore după înfrângerea umilitoare de pe Vicente Calderon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑