Guilherme, înaintea meciului de la Craiova: "Dacă nu facem niciun pas greșit, câștigăm titlul!"



028 февраля 2015

 

VIDEO Botoșani - Petrolul 0-1. Petrolul pune presiune pe Steaua! Ploieştenii s-au apropiat la patru puncte de campioană după ce au câştigat la Botoşani.

Roş-albaştrii trebuie neapărat să evite un eşec la Craiova pentru a se menţine detaşați în lupta pentru titlu. Oltenii nu au mai pierdut de 12 etape, iar partida va fi în direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 15:30, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Steaua mai are doar patru puncte avans după eşecul cu Rapid şi victoria Petrolului de la Botoşani. Chiar Guilherme, jucătorul venit de la ploieşteni, le transmite colegilor că nu îşi permit încă un pas greşit la derby-ul cu CS U Craiova, care este neînvinsă în campionat de la începutul lunii septembrie.

"Presiunea este doar la noi, avem 4 puncte avans și trebuie să câștigăm fiecare meci până la final că să fim campioni și depinde doar de noi. Dacă nu facem niciun pas greșit acum, câștigăm titlul!", a spus Guilherme.

La Craiova, Guilherme este anunţat titular în echipa lui Gâlcă. Şapte absenţi are antrenorul stelist împotriva oltenilor, iar printre ei se numără şi jucătorii excluşi din lot pentru că au refuzat prelungirea contractelor.

"Suntem un grup puternic și avem nevoie de toți jucătorii", a mai afirmat apărătorul Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑