CSM București - HCM Constanța 21-25. ”Marinarii” și-au luat revanșa după eșecul din tur



 

**VIDEO** CSM București - HCM Constanța 21-25. ”Marinarii” și-au luat revanșa după eșecul din tur

HCM Constanța a trecut în fruntea clasamentului Ligii Naționale, după victoria din deplasare cu CSM București, scor 25-21. Liderul de până acum, HC Odorhei, poate reveni sâmbătă pe primul loc - joacă de la ora 13:15 la Călărași, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

HCM Constanţa s-a răzbunat. Handbaliştii lui Zvonko Sundovski au învins-o, în deplasare pe CSM Bucureşti, şi şi-au luat revanşa după eşecul din tur. HCM a început bine meciul - a fost 3-0 pentru campioana României, care a păstrat avantajul de trei goluri şi la finalul primei reprize, 12-9.

”Probabil că miza întâlnirii și-a pus amprenta pe unii dintre jucători, am făcut greșeli de tehnică individuală la începutul jocului, care, din păcate, ne-au costat”, a spus Ovidiu Mihăilă, antrenor CSM București.

Constănţenii au controlat meciul şi în actul secund - s-au desprins la 17-11, şi nu au mai cedat iniţiativa până la final. S-a terminat 25-21 pentru HCM, care a adunat 45 de puncte în 22 de meciuri disputate.

”Nu este o revanșă, este doar o victorie. Eu sunt foarte fericit pentru succes, dar mai ales pentru jocul prestat”, a spus Zvonko Sundovski, antrenorul celor de la HCM.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑