O nouă seară de fotbal. Naţionalele care se vor duela în preliminariile Campionatului european



Foto: youtube.com

Microbiştii se pot bucura şi în această seară de fotbal. În preliminariile Campionatului European din 2016 vor mai avea loc încă nouă meciuri.

Una dintre cele mai interesante partide se aşteaptă a fi cea dintre naţionala Olandei şi cea a Turciei. Meciul se va juca la Amsterdam, cu începere de la ora 21:45.

"Portocala mecanică" are nevoie de victorie după un început dezastruos în preliminarii. Echipa antrenată de Guus Hiddink a acumulat doar şase puncte în patru meciuri. Naţionala Turciei are cu două puncte mai puţine.

"Această partidă va fi o luptă mare. Am antrenat naţionala Turciei, știu echipa şi îmi dau seama că adversarul va fi motivat la maxim. Wesley Sneijder joacă în Turcia, iar Kazim-Richards evoluează în campionatul Olandei. Ei la fel vor avea o motivaţie în plus în această partidă", a spus Hiddink.

În grupa A vor mai avea loc două partide. Cehia, liderul grupei, va juca pe teren propriu cu Letonia, iar Islanda va întâlni în deplasare reprezentativa Kazahstanului.

În grupa B, cel mai aşteptat meci este cel dintre primele două clasate, Israel şi Ţara Galilor. În aceeaşi grupă, Belgia se va duela cu Cipru, la Bruxelles.

Italia se va întâlni la Sofia cu Bulgaria în grupa G, iar Norvegia va juca în deplasare cu selecţionata Croaţiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑