Semifinală de vis în această seară în Cupa Germaniei! Bayern Munchen se va duela cu Borussia Dortmund



 

Semifinală de vis în această seară în Cupa Germaniei! Bayern Munchen va juca împotriva formaţiei Borussia Dortmund. Partida va avea loc pe Allianz Arena şi va începe la ora 21:30.

Borussia Dortmund mai are şanse minime să ocupe un loc în Bundesliga care i-ar permite să joace în sezonul următor în Cupele Europene.

Echipa lui Jurgen Klopp mai poate spera la participarea în Liga Europei, dacă va ajunge în finala Cupei Germaniei. Însă până va accede în ultimul act al acestei competiţii, Borussia Dortmund are o misiune dificilă în semifinale, unde va juca împotriva rivalei Bayern Munchen.

Cele două formaţii s-au mai întâlni în acest sezon de trei ori, o dată în Supercupa Germaniei şi de două ori în Budesliga. Borussia a câştigat Supercupa, iar Bayern s-a impus în campionat.

Meciul cu bavarezii din semifinalele Cupei este crucial şi pentru tehnicianul Jurgen Klopp. El şi-a anunţat plecarea de la Borussia la finalul acestui sezon şi acum îşi doreşte să joace o ultima finală cu echipa pe care a antrenat-o în ultimii şapte ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑