Țucudean se roagă de fani să vină la meciul cu ASA Târgu Mureș. Steaua vrea un record de asistență



 

**VIDEO** Țucudean se roagă de fani să vină la meciul cu ASA Târgu Mureș. Steaua vrea un record de asistență

Părăsită de galerii în urma scandalului siglei și emblemei, Steaua aşteaptă suportul fanilor în cele mai importante meciuri ale sezonului, cele cu ASA Târug Mureş şi Dinamo, transmise de Digi Sport 1.

Campioana nu a atras mai mult de zece mii de oameni la vreun meci din retur, dar președintele Valeriu Argăseală e sigur că recordul din 2015 va fi doborât la partida cu principala rivală din lupta pentru titlu.

Reporterul Digi Sport Alexandru Brădescu a relatat, din fața casei de bilete a Arenei Naționale: "ASA Târgu Mureș s-a apropiat la un singur punct de Steaua, iar fanii roș-albaștrilor se mobilizează pentru finala neoficială a campionatului. 7.000 de bilete sunt vândute online, iar conducerea anunță că 30.000 de fani vor fi pe stadion miercuri".

Fanii Stelei au oferit pronosticuri diverse, unul dintre suporteri indicând o victorie cu 2-0 a favoriților săi, adusă de golurile lui Tănase și Țucudean. Atacantul adus de la Charlton Athletic face un apel la galeria roș-albastră, care a anunțat deja că nu va veni la meci: "Mi-aș dori să fie un stadion plin, pentru că ne ajută, normal, e un stadion frumos, oamenii sunt obișnuiți să vină acolo".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Campioana s-a resemnat deja şi va juca singură împotriva lui Dinamo - steliştii au refuzat biletele oferite oaspeţilor la marele derby. Echipa lui Gâlcă îşi pune toate speranţele în duelul pentru titlu cu ASA, dar nu a pus în vânzare tichete şi pentru inelul al treilea.

Narcis Răducan, președinte la ASA, a comentat problemele cu fanii cu care se confruntă Steaua: "Să ai șanse să câștigi un trofeu, toată țara vorbește despre acest meci, e televizat, milioane văd în fața televizoarelor jocul. Mai frumos nu se poate, tabloul complet ar fi să fie stadionul plin!".

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑