Stăncioiu dă și pase decisive! E singurul portar din Liga 1 cu două "assist"-uri în acest sezon



**VIDEO** Stăncioiu dă și pase decisive! E singurul portar din Liga 1 cu două

Eduard Stăncioiu (34 de ani) este un goalkeeper cu mare experiență în Liga 1. Fost titular la Sportul Studențesc și CFR Cluj, bucureșteanul trăiește clipe frumoase la ASA Târgu Mureș, unde evoluează din 2014, și este un veritabil înger păzitor pentru echipa lui Ciobotariu.

Site-ul LPF tocmai l-a nominalizat ca fiind cel mai bun portar al etapei a 28-a, dar Stăncioiu nu excelează doar atunci când vine vorba despre reflexe și parade. El este singurul portar din Liga 1 care a oferit două pase decisive în acest sezon, având un aport foarte important la victoriile obținute de ASA Târgu Mureș cu Steaua (1-0) și Pandurii (2-1).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Cu cele două pase decisive contorizate, Stăncioiu se află pe picior de egalitate cu fotbaliști precum Hadnagy (Botoșani), Llullaku (Gaz Metan), Seto (Astra), Vali Lazăr (Dinamo), De Lucas (Petrolul) sau Paul Anton (Pandurii)! Mai mult, el are o pasă decisivă în plus față de jucători ofensivi consacrați precum Astafei, Curelea, Mutu, Pancu, Nicușor Stanciu, Ferfelea sau Adrian Cristea. Fiecare dintre aceștia a oferit o singură pasă decisivă în acest sezon!

De departe cel mai bun pasator din Liga 1 a rămas Lucian Sânmărtean, fostul stelist având 12 "assist"-uri la activ, în condițiile în care el a plecat la finalul turului în Arabia Saudită, la Al Ittihad. Pe locul secund în topul pasatorilor din Liga 1 se află dinamovistul Dorin Rotariu (7).

25 de meciuri a jucat Stăncioiu în acest sezon, toate ca titular

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑