OFICIAL! Jose Mourinho este noul antrenor al clubului Manchester United



Foto: skysports.com
Este oficial! Jose Mourinho este noul antrenor al clubului Manchester United. Antrenorul portughez a semnat un contract pe 4 ani şi l-a înlocuit pe banca tehnică a "diavolilor roșii" pe Louis van Gaal.
Sub comanda olandezului formaţia a ratat calificarea în următoarea ediţie a Ligii Campionilor, dar a cucerit Cupa Angliei. Mourinho a venit liber de contract, după ce a fost demis de la Chelsea Londra acum 6 luni.
"Trebuie să fii pregătit pentru a antrena pe Manchester United, deoarece este vorba de un club uriaş, iar cluburile uriaşe au nevoie de cei mai buni manageri. Cred că sunt pregătit pentru asta", a declarat Mourinho.
Presa din Anglia anunţă că Mourinho va avea la dispoziţie peste 260 de milioane de euro pentru transferuri în această vară. Una dintre cele mai importante ţinte ale englezilor este atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care s-a despărţit recent de Paris Saint-Germain.
Jose Mourinho, în vârstă de 53 de ani, a mai pregătit cluburi mari din Europa precum Internazionale Milano, Real Madrid sau Chelsea Londra.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑