Steliştii s-au acomodat rapid cu stilul lui Rădoi: "Toţi ne înţelegem foarte bine cu el"



 

**VIDEO** Steliştii s-au acomodat rapid cu stilul lui Rădoi:

Jucătorii Stelei s-au acomodat repede cu stilul lui Mirel Rădoi. "Stă mult de vorbă cu noi, ne încurajează, iar noi vrem să câştigăm toate meciurile", spune Nicuşor Stanciu.

Fără victorie în amicale până acum, campioana o întâlneşte pe Rubin Kazan, marţi, într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 18.00.

În ciuda faptului că nu a cunoscut încă victoria în jocurile de pregătire din Austria, atmosfera în lotul roş-albaştrilor este una relaxată. Jucătorii campioanei se înteleg foarte bine cu noul lor antrenor.

"A discutat cu fiecare, ne-a spus ce vrea de la noi şi noi sperăm să punem în practică ceea ce ne cere", a declarat Ionuţ Neagu, autorul unui gol superb în partida cu Legia Varşovia.

"Colaboarea cu Mirel Rădoi este una foarte bună. Mă bucur pentru el că a ajuns aşa repede aici. Toţi ne înţelegem foarte bine cu el. Sperăm ca împreună să facem lucruri frumoase, să câştigăm meciurile şi să ne calificm în Champions League", a completat Nicuşor Stanciu.

Datorită atmosferei foarte bune, şi jucătorii veniţi de puţin timp s-au acomodat repede, iar Muniru şi Tudorie au demonstrat că pot lupta pentru postul de titular la Steaua.

"Sunt doi jucători foarte buni. Au jucat în Liga 1, sunt tineri şi noi încercăm să-i ajutăm să se integreze repede, să se adapteze, iar Mister va decide dacă vor juca sau nu", a precizat Stanciu.

Adaptarea rapidă a noilor fotbalişti nu este întâmplătoare. "Jucătorii care sunt doriţi de Steaua sunt monitorizaţi mai mult timp, nu putem lua o decizie de pe o zi pe alta. Jucătorii care au venit sunt jucători de care aveam nevoie pe acele poziţii", a explicat Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑