Sărbătoare tristă pentru Derlis Gonzalez. Unchiul său a murit, după meciul cu Brazilia



 

**VIDEO** Sărbătoare tristă pentru Derlis Gonzalez. Unchiul său a murit, după meciul cu Brazilia

Paraguay s-a produs surpriza şi s-a calificat în semifinalele Copei America, după ce a învins Brazilia în urma loviturilor de departajare, şi urmează să joace pentru un loc în ultimul act împotriva Argentinei, într-o reeditare a meciului din prima etapă a grupelor, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Omul decisiv pentru echipa pregătită de Ramon Diaz a fost noul puşti minune al paraguayenilor, Derlis Gonzalez. Jucătorul de 21 de ani a transformat lovitura de la 11 metri prin care naţionala albirroja a egalat în timpul regulamentar, apoi a înscris penaltyul decisiv, care a consfinţit calificarea în penultimul act al competiţiei din Cipru.

Însă cea mai importantă seară din cariera atacantului de la FC Basel a fost umbrită de o veste tragică. Unchiul lui Derlis Gonzalez a murit din cauza unui atac de cord, la scurt timp după ce nepotul său şi-a condus colegii spre un succes neaşteptat.

"De ce azi, unchiule? De ce? M-ai părăsit din cauza unui atac de cord, pentru că ţi-am adus atâta bucurie şi atâta fericire. Nu pot să cred", a scris paraguayanul pe contul său de Twitter, la finalul partidei, postând alături de mesaj şi o fotografie cu unchiul său.

În vârstă de 44 de ani, Irrazabal Manuel a urmărit meciul dintre Brazilia şi Paraguay la televizor, apoi a suferit un atac de cord în timp ce sărbătorea victoria conaţionalilor săi.

Potrivit Fox Sports, Gonzalez a primit vestea de la soţia sa, care se află alături de el la Copa America.

La doar 21 de ani, Derlis Gonzalez este considerat liderul noii generaţii a Paraguayului. Adus în Europa de Benfica Lisabona, în 2012, nu a reuşit să se impună în Portugalia, fiind împrumutat succesiv la Guarani şi Olimpia Asuncion, înainte de a fi achiziţionat vara trecută de FC Basel.

În Elveţia, paraguayanul a explodat. A reuşit să înscrie două goluri în ediţia trecută a UEFA Champions League, primul dintre acestea chiar pe Santiago Bernabeu, împotriva celor de la Real Madrid, într-un meci pierdut cu 5-1.

La naţională a strâns deja 13 selecţii, iar reuşita din meciul cu Brazilia a fost doar a doua pentru Paraguay, însă prima într-o partidă oficială.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑