Brazilia și "coșmarul" Paraguay! A doua eliminare consecutivă în sferturi la Copa America



 

**VIDEO** Brazilia și

VIDEO Brazilia - Paraguay 1-1 (3-4, d.l.d.). Brazilia a ratat pentru a doua oară la rând prezența în semifinalele Copei America, după ce a fost eliminată în sferturi și acum patru ani, în Argentina.

În anul 2011, cu Mano Menezes pe bancă și cu Neymar printre titulari, Brazilia a fost învinsă tot de Paraguay și tot după loviturile de departajare, așa cum s-a întâmplat și la ediția din 2015. Atunci, la Buenos Aires, a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar, iar brazilienii au ratat apoi toate execuțiile, prin Elano, Thiago Silva, Andre Santos și Fred.

De cealaltă parte, Estigarribia și Riveros au punctat pentru Paraguay, într-un meci în care ambele reprezentative au terminat cu un om mai puțin pe teren.

Paraguay are acum șansa să joace a doua finală consecutivă la Copa America, urmând ca în faza următoare să întâlnească Argentina lui Leo Messi.

După ce a eliminat-o pe Brazilia acum patru ani, echipa condusă pe atunci de Gerardo Martino a eliminat din competiție Venezuela, după executarea loviturilor de departajare, pentru ca în finală să fie învinsă de Uruguay, scor 0-3.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑