Andres Iniesta se relaxează luând lecții de golf de la Justin Rose



Foto: ooyala.com

După ce a câştigat tripla istorică cu Barcelona în sezonul trecut, Andres Iniesta se relaxează jucând golf. Spaniolul a luat lecţii de la Justin Rose înaintea turneului de caritate care va avea loc în Sardinia. 

Justin Rose i-a arătat lui Andres Iniesta cum să lovească corect mingea de golf. Spaniolul nu s-a descurcat prea bine şi nu a reuşit să bage mingea în gaură niciodată din trei încercări

"Trebuie să fii foarte precis şi destul de concentrat. În viitor, nu ştiu dacă voi mai juca golf, dar dintre toate sporturile acesta îmi place mult. A fost bine. Am avut un profesor foarte bun, dar adevărul este că mi-a plăcut foarte mult să joc alături de Justin", a declarat mijlocașul Barcelonei, Andres Iniesta.

După ce a primit lecţii de la jucătorul de golf, Iniesta i-a arătat lui Justin Rose cum poate jongla, iar englezul a demonstrat că se descurcă cu mingea la fel ca şi cu crosa.

Cei doi sportivi vor participa la turneul de golf organizat de UNICEF. Banii adunaţi în urma acestei competiţii vor fi donaţi în scopuri caritabile.

Alături de cele două vedete, la turneul din Sardinia vor mai evolua foştii fotbalişti de la Chelsea Londra, Gianfranco Zola şi Roberto Di Matteo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑