Avai-Gremio 1-2. Fosta echipă a lui Scolari a intrat în lupta la titlu



 

**VIDEO** Avai-Gremio 1-2. Fosta echipă a lui Scolari a intrat în lupta la titlu

Gremio continuă revenirea, după despărțirea de Luiz Felipe Scolari - s-a impus în deplasare la Avai și a intrat în lupta pentru titlu în Brazilia. Echipa din Porto Alegre a deschis scorul încă din primul minut. Pedro Rocha a profitat de o gafă în defensiva lui Avai și l-a învins pe Vagner (1). Opt minute mai târziu, Luan a majorat diferența cu o lovitură liberă executată perfect de la marginea careului (9).

Putea fi 3-0 în minutul 20, însă Douglas a finalizat ezitant la capătul unei acțiuni personale.

Avai a redus din diferență din penalty. Eltinho a fost faultat în careu de Lucas Ramon, iar Anderson Lopes a înscris din a doua tentativă, după ce la prima execuție, în bară, mai mulți jucători au pătruns în careu, iar penalty-ul a fost repetat (55).

Gazdele puteau egala în penultimul minut de joc, însă Tiago a blocat șutul lui Eltinho (89).

ECHIPELE

Avai: Vagner - Antonio Carlos, Jeci (Pablo, 22), Emerson - Nino Paraiba, Adriano (Romulo, 76), Renan, Eltinho - Denner (Juninho, 64) - Anderson Lopes, Andre Lima
Antrenor: Gilson Kleina

Gremio: Machowski - Lucas, Pedro Geromel, Rhodolfo, Marcelo Hermes - Maicon (Felipe Bastos, 38), Walace - Giuliano, Douglas (B. Rodriguez, 77), Luan - Pedro Rocha (Yuri Mamute, 57)
Antrenor: Roger Machado

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑