AC Milan - Manchester City 1-5. A doua înfrângere la scor în 3 zile



 

**VIDEO** AC Milan - Manchester City 1-5. A doua înfrângere la scor în 3 zile

AC Milan a fost din nou învinsă la scor după ce în urmă cu 3 zile pierduse în fața grecilor de la Olympiacos cu 0-3 (DETALII AICI). Italianii au pierdut cu 1-5 partida disputată în compania campioanei Angliei, Manchester City, pe arena Heinz Field, din Pittsburgh, Pennsylvania, în fața a 34.347 de spectatori.

Chiar dacă i-a avut în teren pe Balotelli și Essien, ambii aflați la debutul în presezon, trupa lui Inzaghi n-a contat prea mult în duelul cu Manchester City.

Englezii au marcat de 4 ori în doar 14 minute. Jovetic a deschis "balul" în minutul 12, iar Sinclair a majorat diferența doar două minute mai târziu. Navas a făcut 3-0 după o reluare spectaculoasă deviată de un fundaș italian, iar tânărul Kelechi Ihenacho a punctat pentru 4-0. Scorul pauzei a fost stabilit de Muntari în minutul 42.

Repriza secundă a început cu o întârziere de jumătate de oră din cauza furtunii iar pe teren și-a făcut apariția și Balotelli. Atacantul italian n-a reușit însă mare lucru împotriva fostei sale formații. A ieșit totuși în evidență. Doi fani au intrat pe teren și s-au pozat cu vârful lui Milan.

Singurul gol al actului secund a fost marcat tot de jucătorii lui Pellegrini. Jovetic a realizat dubla în minutul 58 și a stabilit scorul final. Milan - City s-a terminat 1-5 și italienii ajung la 8 goluri primite în două meciuri.

"În primele 10 minute cred că am jucat destul de bine însă apoi Manchester City a marcat de fiecare dată când a intrat în careul nostru. O mare parte din vină îmi aparține. La antrenamente nu ne-am concentrat atât de mult pe faza defensivă ci pe un joc de posesie" a declarat Inzaghi la finalul partidei.

Pentru Milan urmează încă un test extrem de dificil. Pe 3 august, formația lui Ingazhi joacă în compania celor de la Liverpool. 

ECHIPELE DE START:

AC Milan (4-3-3): Agazzi - De Sciglio (Albertazzi 68'), Rami (Mexes 68'), Constant (Abate 46'), Alex (Bonera 46') - Muntari (Saponara 68'), Poli (Essien 46') - Cristante, Honda, Niang, El Shaarawy (Balotelli 46').

Antrenor: Filippo Inzaghi

Manchester City (4-2-3-1): Caballero - Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov (Richards 69') - Fernando (Garcia 62'), Zuculini, Navas (Rekik 77'), Sinclair, Jovetic (Guidetti 69') - Iheanacho (Huws 62')

Antrenor: Manuel Pellegrini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑