Manny Pacquiao vrea să dezvolte boxul chinez. Campionul va deschide şcoli care îi vor purta numele



028 августа 2014

 

Manny Pacquiao se implică în dezvoltarera boxului chinez. Campionul mondial a anunţat că va deschide mai multe şcoli de box în această ţară. Scopul filipinezului este de a populariza boxul profesionist în cea mai populată ţară din lume.

Campionul mondial în opt versiuni diferite, filipinezul Manny Pacquiao, este îngrijorat de faptul că boxul profesionist este slab dezvoltat în China, unde alte genuri de sport se află plină dezvoltare.

Pugilistul a anunţat că va deschide mai multe şcoli de box în această ţară, iar prima va fi inaugurată la Beijing.

"Vom începe cu oraşul Beijing, după care ne vom extinde în Shanghai şi apoi în toată China. Am creat această reţea de săli pentru boxerii chinezi ca să promovăm acest gen de sport. Am o ocazie unică de a împărţi cunoştinţele mele cu alţii", a declarat campionul mondial, Manny Pacquiao.

Anunţul a fost făcut în timpul unei conferinţe de presă pentru promovarea luptei cu americanul Chris Algieri, programată în noiembrie, la Macau.

Şcoala se va numi "Manny Pacquiao Boxing Education Institute" şi va fi sprijinită de Guvernul chinez. Pacquiao este unul dintre cei mai buni pugilişti profesionişti în categoria mijlocie. Acesta a adunat 63 de lupte în carieră dintre care a pierdut doar două.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑