Priză bună și reflex de mare portar. Tătărușanu a apărat din nou la Fiorentina!



 

**VIDEO** Priză bună și reflex de mare portar. Tătărușanu a apărat din nou la Fiorentina!

Internaționalul român Ciprian Tătărușanu (28 de ani) profită din plin de șansele pe care antrenorul Vincenzo Montella i le oferă în partidele din UEFA Europa League, la Fiorentina.

La cel de-al 5-lea meci jucat în tricoul Fiorentinei, Tătărușanu a avut o prestație apreciată în Franța, contra lui Guingamp (2-1), în etapa a 5-a a grupelor UEL. Deși a primit un gol din penalty, chiar înainte de pauză, fostul stelist a avut două intervenții foarte bune în repriza a doua.

Înainte de aceste parade, Tătărușanu a fost norocos la o ocazie a francezilor, care au trimis mingea puțin alături (67). Apoi, "Tătă" a avut o intervenție sigură la șutul lui Beauvue (73), pentru ca apoi să respingă în corner o execuție din afara careului (73).

Marko Marin și Khouma Babacar au făcut 2-0 pentru Fiorentina după primul sfert de oră, înainte ca Beauvue să stabilească scorul final în minutul 45, de la punctul cu var. Basanta a fost eliminat în minutul 44, la faza care a provocat penalty-ul gazdelor. Cu 13 puncte și neînvinsă în grupa K, Fiorentina a obținut deja calificarea în primăvara europeană.

Echipa folosită de Fiorentina joi seară: Tătărușanu - Richards, Tomovic, Basanta - Kurtic, Aquilani, Badelj, Lazzari, Vargas - Babacar. Au mai intrat: Savic, Cuadrado și Marcos Alonso


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑