Răduț, după golul cu Chiajna: "Locul meu nu mai e la Steaua". Ce spune de transferul la Dinamo



 

 **VIDEO** Răduț, după golul cu Chiajna:

VIDEO Pandurii Tg. Jiu - Concordia Chiajna 2-0. Mihai Răduț a deschis superb scorul pentru gorjeni contra Concordiei și a obținut penalty-ul din care s-a marcat al doilea gol în primul meci al etapei a 19-a, iar la final a discutat despre posibilitatea ca el să plece de la Pandurii în pauza de iarnă.

Optarului formației din Tg. Jiu îi expiră contractul la finalul acestui sezon, în vara lui 2016, iar în iarnă intră în ultimele 6 luni și poate negocia și semna cu orice club. Întrebat ce ar alege, dintre Steaua și Dinamo, Răduț a răspuns: "[...] pentru mine perioada Steaua a trecut, a fost cu bune și cu rele. Nu cred că locul meu mai este acolo".

Cu Dinamo a negociat și înaintea sezonului, dar nu a ajuns la un numitor comun, iar acum spune că-și dorește să încheie anul competițional la Pandurii. Nu exclude, însă, posibilitatea de a merge la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare.

"Am contract cu Pandurii până la vară și cred că îl voi duce la bun sfârșit. Dinamo e o echipă bună. Stie toată lumea că am discutat cu Dinamo înainte să înceapă sezonul, nu s-a materializat și am rămas la Pandurii încă un an. Sper să îmi fac treaba cât mai bine. Vrem să ajungem în play-off, de atunci vor mai fi 12 meciuri și cred că cea mai montată echipă va câștiga.", a declarat Mihai Răduț, la finalul meciului Pandurii - Concordia Chiajna 2-0.

"Nu am vorbit cu nimeni, după ce am început sezonul. Nu a mai fost nimic, după discuțiile cu Dinamo, de care clubul Pandurii știa. Important e să joc aici și să fiu sănătos. După ce voi termina contractul cu Pandurii, voi lua decizia cea mai bună pentru viitorul meu. Deocamdată, nu am oferte de la nicio echipă. Cert e că pentru mine perioada Steaua a trecut, a fost cu bune și cu rele. Nu cred că locul meu mai este acolo.", a mai spus mijlocașul de la Pandurii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑