Cum se distrează piloţii din Formula 1 înainte de ultima cursă din acest sezon



 

Piloţii din Formula 1 se distrează înainte de ultima cursă din acest sezon. Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen au participat la o cursă de karting, care s-a desfăşurat în Abu Dhabi.

Vettel şi Raikkonen s-au distrat pe circuit alături de suporteri, care au avut norocul să concureze cu vedetele sporturilor cu motor.

Cursa de karting a fost organizată cu câteva zile înainte de ultima etapă a Mondialului de Formula 1. Competiţia nu va avea nicio miză pentru piloţi.

Hamilton, Rosberg şi Vettel şi-au asigurat cele trei locuri pe podium. Unii piloţi au făcut deja totalurile acestui sezon.

"A fost dificil de înţeles ce o să pot face cu noua echipă. Acum pot să spun că am avut un sezon fantastic. Mai este încă o cursă şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun, după care vom vedea ce vom obţine. Până în prezent, pot să spun sigur că am avut un sezon fenomenal", a spus pilotul Sebastian Vettel.

Cursa din Abu Dhabi va avea loc duminică, cu începere de la ora 15:00. Calificările sunt programate cu o zi mai devreme.

Etapa de anul trecut a fost câştigată de Lewis Hamilton, campion mondial din ultimii doi ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑