Speranţa Nisporeni ar putea să-şi întărească lotul cu jucători din Rusia şi Franţa



 

Speranţa Nisporeni ar putea să-şi întărească lotul cu jucători din Rusia şi Franţa. Fotbaliştii din aceste ţări sunt în probe la noupromovata Diviziei Naţionale. Speranţa a refuzat să plece în cantonament peste hotare şi se pregăteşte acasă.

Speranţa Nisporeni continuă pregătirea pentru a doua jumătate a sezonului din Campionatul Moldovei. În prezent la echipă se află în probe trei fotbalişti din străinătate.

Este vorba de Andrei Gubanov, mijlocaş ofensiv în vârstă de 22 ani, care este discipolul formaţiei Spartak Moscova.

"Este o echipă excelentă. Colectivul este bun. Acum echipa efectuează un cantonament. Mie îmi place totul. Ce ţine de alimentaţie şi condiţiile de trai, totul este în regulă", a spus mijlocaşul.

Fundaşul central Igor Surov este un alt fotbalist rus, care ar putea să semneze cu Speranţa. În ultimul perioada el a evoluat în liga a treia valorică din Rusia.

"În sezonul 2007/2008 am jucat în Moldova pentru Politehnica. Apoi am plecat şi am evoluat opt ani în mare parte pentru cluburile din liga a doua. Acum am hotărât să mă întorc aici, dacă totul va merge bine", a declarat fundaşul Surov.

Fundaşul de bandă Mohamed Diaby a jucat până în prezent în liga a patra din Franţa.

"Speranţa este o echipă interesantă, deoarece în acest sezon se află printre primele clasate şi a fost aproape de a urca chiar pe primul loc", a adăugat Diaby.

Totodată, staff-ul tehnic testează şi câţiva fotbalişti moldoveni. Este vorba despre fostul jucător al Zimbrului, Igor Andronic, şi atacantul echipei Sfântul Gheorghe Suruceni, Sergiu Plătică. În această pauză de iarnă echipa s-a despărţit de 8 jucători.

Speranţa nu va pleca în cantonament peste hotare şi se va pregăti pentru a doua jumătatea a sezonului în Moldova.

"Din punct de vedere fiziologic este chiar mai efecient să te mai antrenezi pe frig decât să mergi la cald. Organismul altfel percepe şi după aia, când vine temperatura bună te simţi mai bine. Plus, eşti acasă, te antrenezi aici. Dacă vii din Antalya cu o săptămână înainte de meci, organismul nu se deprinde de temperatura, care este aici", a explicat antrenorul Speranţa, Cristian Efros.

Gruparea din Nisporeni a terminat pe locul 4 prima parte a Diviziei Naţionale.

"Reieşind din ambiţiile şi puterile, care le avem şi munca, care o depunem acum în cantonament, sper să finisăm campionatul nu pe locul 4, dar şi mai sus", a spus fundaşul Ghenadie Ochinca.

Sâmbătă Speranţa va disputa primul amical din această iarnă, urmând să joace cu a doua echipa a formaţiei Zimbru Chişinău.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑