Al zecelea transfer! Timo Gebhart s-a alăturat lotului Stelei, în Antalya: "Sunt fericit!"



 

**VIDEO** Al zecelea transfer! Timo Gebhart s-a alăturat lotului Stelei, în Antalya:

Timo Gebhart (26 de ani) este ultimul jucător sosit sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf în această iarnă. Mijlocaşul german şi-a reziliat contractul cu FC Nurnberg şi în cursul acestei nopţi a ajuns în Antalya, unde s-a alăturat lotului Stelei.

Gebhart, al zecelea jucător transferat de campioana României în această iarnă, va fi prezentat oficial la în zilele următoare şi, începând de azi, se va pregăti alături de noii săi colegi.

"Sunt fericit! Vorbim dimineaţă", s-a rezumat să declare Gebhart, la sosirea în Antalya.

Timo Gebhart va semna un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Înţelegerea iniţială se va întinde până la data de 31 august 2016, pentru ca Steaua să îl aibă la dispoziţie în tururile preliminare din cupele europene. La campioana României, mijliocaşul german va câştiga 10.000 de euro pe lună.

În cariera sa, Gebhart a mai evoluat la tineretul lui Munchen 1860, prima echipă a celor de la Munchen 1860, VfB Stuttgart şi FC Nurnberg.

200.000 de euro e cota de piaţă a lui Gebhart

26 de ani are Gebhart

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (liber de contract, urmează să fie prezentat)

"La Steaua, Gebhart nu ia bani mulţi. El vine la noi să se relanseze. Nu îl interesează banii, îl interesează să se relanseze. Are clauză de 1,5 milioane de euro, să poate pleca la orice echipă" - Gigi Becali, finanţator Steaua

"Nu este un clasic număr 10. Poate face ambele benzi, poate juca şi în spatele vârfului. Este campion mondial la naţionalele de tineret. Dacă acest jucător nu avea probleme medicale, nu putea să ajungă niciodată în România" - Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑