Stoican, după eşecul cu Pandurii: "Fotbalul te pedepseşte când faci asemenea cadouri"



 

**VIDEO** Stoican, după eşecul cu Pandurii:

VIDEO. Pandurii - Dinamo 3-2. Oaspeţii au ratat şansa de a urca pe locul 5 în Liga I, cel puţin până joi, atunci când Astra va juca la Ploieşti, cu Petrolul. "Câinii roşii" au pierdut astfel ultimul meci înainte de marele derby cu rivala Steaua.

Dinamo a condus la pauză cu 2-1, dar gorjenii au întors scorul în actul secund şi au obţinut a treia victorie din acest sezon în faţa bucureştenilor, după cele două din semifinalele Cupei Ligii.

"Acesta este fotbalul. Am avut ocazii, au avut şi ei. Păcat că nu am reuşit să plecăm cu punct sau puncte de aici pentru că am avut momente bune în joc. În fotbal, unii trebuie să piardă şi în seara aceasta am fost noi. Faptul că am reuşit să conducem la pauză era un lucru pozitiv, dar nu am reuşit să menţinem rezultatul.

Am întâlnit o echipă care are în componenţă jucători buni. Era logic să ne pună şi ei probleme. Au avut şi şansă. Au marcat două goluri pe două greşeli personale şi fotbalul ne pedepseşte când facem astfel de cadouri", a declarat Flavius Stoican.

Dinamo - Steaua se va desfăşura duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑