Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Constanța au pierdut primele manșe din turul trei al Ligii Europei



FOTO: bunaziuafagaras.info
Echipele din România sunt ca și eliminate din turul trei preliminar al Ligii Europei. Pandurii Târgu Jiu a pierdut acasă cu 1-3 meciul cu Maccabi Tel-Aviv, iar Viitorul Constanța a fost spulberată în Belgia de La Gantoise, scor 5-0.
Fundașul moldovean al Viitorului, Cătălin Carp, a jucat 72 de minute și nu a putut ajuta echipa să evite înfrângerea usturătoare.
Nu au rupt gura târgului nici Pandurii. Gorjenii au fost învinși pe teren propriu de Maccabi Tel Aviv. Până la pauză Tal Ben Haim a deschis scorul, însă gazdele au egalat prin Ovidiu Herea. În repriza secundă formația din Israel a mai înscris de două ori și a făcut un pas important spre play-off-ul Ligii Europei.
La fel și FC Krasnodar, care nu mai are emoții înaintea returului cu formația malteză Birkirkara, pe care a învins-o cu 3-0 în deplasare.
O altă echipă rusească, Spartak Moscova, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida din Cipru cu AEK Larnaka. La fel precum ucrainenii de la Vorskla Poltava, care au remizat fără goluri cu Lokomotiva Zagreb, în Croația. Manșele retur ale turului trei preliminar al Ligii Europei vor avea loc pe 3-4 august.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑